Kam jít aneb Co si nenechat ujít

12:22


Ahoj knihomolové!

Protože knížek není nikdy dost, a protože českých autorů rovněž není nikdy dost, chci vás nalákat na pondělní autogramiádu, kde v hlavní roli bude právě česká autorka Magdalena Mintová!

Její jméno vám může být povědomé, neboť na konci minulého roku u nás vyšel její Falešný román. Ten jsem už sama četla a recenzi si můžete přečíst přímo tady.

A protože Falešný román byl prvním dílem a druhý doslova před pár dny vyšel, tak v pondělí, 19. března, se od pěti hodin odpoledne v Paláci knih Luxor v Praze bude konat jak křest druhého dílu, tak i autogramiáda obou knih! 

zdroj


Když je váš tatínek bohatý a dává, proč toho nevyužít? Život v luxusu je přece tak krásný, tak lákavý. Jenže co když taťulda utáhne kohoutky a začne blábolit cosi o samostatnosti, odpovědnosti a skutečném životě? No, pak si třeba vymyslíte, že píšete román. Protože umělci, jak známo, mají náklady a křehkou duši, kterou by nemělo nic vykolejit, aby se dílo zadařilo. Jenže každý plán, jak zjistí naše hrdinka, má ošklivé nutkání se komplikovat a komplikovat až do úplného zbláznění.




Zdá se, že Eminy velkolepé plány se začínají konečně rýsovat, ovšem ani tentokrát to není tak jednoduché, jak si představovala. Opět se zamotává do absurdních situací a ohrožuje svou finančně zajištěnou budoucnost. Navzdory tomu se však dočkává velkého stěhování na panství Svíčkových. Ani tam však trable nekončí. Sice si může ve svém novém domově plnými doušky užívat úžasných a luxusních podmínek pro život, kromě toho si však musí zvykat i na soužití s chladnou tchyní Milenou a na nesnesitelně nudné hodiny plné plánování svatby. 



Pokud budete mít cestu kolem, 
nezapomeňte se stavit a knížky si nechte podepsat!

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Knihy jsem ještě nečetla, ale zaujaly mě a mám je na seznamu. :) Škoda, že je není akce někde blíž, určitě bych zašla... :)

    OdpovědětVymazat
  2. WOW já netušil, že je to od české autorky, tak to se Falešný román vyšplhal hned o pár příček na TBR výš! :-) ROzhodně mě zaujal, takže mu dám šanci. :-) Akci bohužel nestihnu :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle kniha je perfektní, už se neskutečně těším na druhý díl:D.

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat

Spolupracuji

Nejlepší knihy, žebříček knih ČBDB.cz

Flickr Images

Back to Top