SOUTĚŽ. SOUTĚŽ. SOUTĚŽ!

11:45


Ahoj!

Je to tak! Mám pro vás společně s Knižním klubem připravenou soutěž o parádní knihy!

Na Instagramu jsem vám před nedávnem slibovala velikou soutěž o letošní, červnové, HORKÉ knižní novinky! Všechny knihy, které vidíte na obrázku si do 14 dnů najdou svého knihomolského majitele. 
                                              
***

Dáte přednost výborné spisovatelce Jodi Picoultové a její Prosté pravdě a poslední Odeonce s "čárovým kódem" Krása je stigma?




Pensylvánské městečko Paradise je oázou klidu a míru, dokud se ve stodole jednoho farmáře nenajde mrtvé novorozeně. Záhy se ukáže, že matkou dítěte je osmnáctiletá Katie Fisherová, neprovdaná dívka ze sekty Amišů, velmi striktní protestantské církve, jejíž členové dodržují pravidla tzv. prostého života. Oblékají se jako v 19. století, nepoužívají auta ani elektřinu a odmítají středoškolské vzdělání. Aby měla zbožná amišská dívka nemanželské dítě, a navíc ho zavraždila, je téměř vyloučené, ale proti Katii existují velice pádné důkazy. Obhajoby se ujme cynická, zatrpklá advokátka Ellie, která je s obviněnou vzdáleně příbuzná. A aby se dopátrala pravdy, musí advokátka nějaký čas s Amiši žít… Prostá pravda je nejen strhujícím soudním dramatem, ale především velmi zajímavým průhledem do života Amišů, zásadních otázek rodinného života a generačních rozdílů.



Vyprávění o indonésko-holandské prostitutce Dewi Ayu, jejích dcerách, jejich nápadnících i manželích, potomcích i protivnících začíná fantaskním obrazem zmrtvýchvstání: ústřední protagonistka po jednadvaceti letech vstává z mrtvých a poprvé pohlíží do tváře své čtvrté dcery, nehezké dívky pojmenované Kráska. Zvědavý čtenář, kterého zajímá, jak se rázovitá Dewi s novou situací popasuje, je rychle vtažen do děje – než se dozví odpovědi na všechny své otázky, vyposlechne si rozvětvené dějiny celého rodu i jeho domovského městečka.



Anebo upřednostníte Jojo Moyesovou a její Zakázané ovoce a vý-bor-nou Černookou od Anny Musilové? Toť otázka!

Poklidné přímořské městečko Merham se ještě vzpamatovává z následků druhé světové války, když poklidné místní vody rozčeří příchod bohémské skupinky s nejasnými vzájemnými vztahy, která se nastěhuje do moderního, na tu dobu architektonicky výstředního domu na pobřeží. Konzervativní obyvatelé Merhamu jsou pobouřeni, mladou Lottie a její přítelkyni Celii však dům i jeho osazenstvo neodolatelně přitahuje. A do pohybu se dává lavina událostí, jejíž tragické následky přetrvávají i po padesáti letech…


Temný thriller o pozvolném propadu do deprese vyvolané dávným traumatem. Viktorie je osmnáctiletá studentka, která žije zdánlivě normální život. Chodí na střední školu, řeší rozpory s kamarádkou a právě prožívá první lásku. Skutečnost je však jiná, než se na první pohled zdá. Před lety zemřela Viktorii matka a ona se s tím dosud nevyrovnala. Jednoho dne spatří v zrcadle záhadnou dívku – přízrak s černýma očima, který jí začne podsouvat zvrácené myšlenky. Kdo je tahle nevypočitatelná Černooká? A dokáže ji Viktorie porazit?



***

Vyhrát můžete ne jednu, ale rovnou dvě knihy! 

Což znamená, že výherci v této soutěži budou dva!



A jak se do soutěže zapojit?


1. Soutěž je určena pro mé čtenáře, odebírejte můj blog a sledujte jeho facebookovou stránku a Instagram a dolů do komentářů mi napište přezdívku, pod kterou blog sledujete.

2. Samozřejmě byste měli sledovat na Facebooku i Knižní klub, kde najdete nejen skvělé knižní tituly, ale také perfektní knižní akce a mnohé další. 


3. Do komentáře mi také hlavně napište, o který balíček byste měli zájem, napište mi e-mail, na který vás můžu kontaktovat a připojte do komentáře i nějaký tip na parádní knihu. Těch totiž není nikdy dost! ♥


Soutěž potrvá ode dneška, a tedy od 26. 7., do neděle 5. 8. 2018 a je určena pro všechny knihomoly a knihomolky, kteří mají trvalou adresu v ČRNoo a výherci, ti budou vylosováni pomocí random.org!


Všem přeji hodně štěstí! 
A děkuji za už více než dva krásné roky blogování!

Mohlo by se vám líbit

11 komentářů

  1. Blog sleduju jako TheMelorry a facebookové stránky jako Anežka Doubková.
    Ráda bych balíček č.2.
    A doporučit rozhodně můžu sérii Cizinka :), nebo teď na léto oddechové ale vážně moc milé knihy od Lindsey Kelkové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, tak Cizinka je parádní. Teď jsem se začala znovu dívat na první řadu. V tomhle případě se mi líbí nejen knižní, ale i její filmové/seriálové zpracování, které je dokonalé ♥

      Vymazat
  2. Díky za soutěž! 🙂

    1) Sleduju jako StoryHuntress, na fb Lenka Skutilová
    2) Knižní klub samozřejmě taky, už dlouho
    3) Radost by mi udělal balíček č. 2 😍

    lovkyne.pribehu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. 1. Sleduji jako Dana Goliášová
    2. KK taky
    3. Zakázané ovoce a Černookou

    OdpovědětVymazat
  4. Super soutěž!
    1) na fb jako Marťa Bisová, na blogu jako Martina Bisová
    2) radost by mi udělal balíček číslo 1 :)
    3) doporučuji knihu Projekt Kronos, pokud jsi ještě nečetla :)
    4) knihyknihyaknihy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. 1. Blog sleduji jako Nessa, fb jako Sára Nessa Kopalová. instagram jako nessa_lovesbooks
    2. Knižní klub sleduji také pod jménem Sára Nessa Kopalová
    3. Moc bych si přála balíček číslo 2. ♥

    Email: Sara.Kopalova97@seznam.cz

    A přímo šíleně moc ti doporučuji knihu Naslouchač od české autorky, Petry Stehlíkové. Petra bude v říjnu na Humbooku, a já se na ni neskutečně těším! Její knihy jsou mimo naši realitu, prostě... Uááá, naprosto nechápu, kde se to tu u nás vzalo, a moc ti ji doporučuji. ♥ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Naslouchače mám v plánu! A doufám, že ho stihnu ještě před Humbookem! :)

      Vymazat
  6. tezky vyber, protoze bych z kazdeho balicku brala jednu knihu... ale vic me tedy laka prvni balicek :-) email: luculi@seznam.cz.... a doporucim Všichni jsme utkáni z hvězd, Lord John a Bratrstvo čepele, Poslední dny Rabbit Hayesové, Léto plné neskutečných věcí, atd... :-) diky za soutez

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, sledují jako Eliška Vašutová. Líbil by se mi více balíček č.2. Email je eliskavas@seznam.cz. Doporučila bych třeba Hora mezi námi.

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za lákavou soutěž!
    1. Sleduji jako Marcela Pudichová, instagram jako zaostrenonaknihy
    2. KK sleduji i pravidelně nakupuji :-))
    3. Přála bych si balíček č. 1

    email: zrzavy.Macicek@seznam.cz

    Z poslední doby rozhodně doporučuji Stíny nad zálivem od Lucy Clarke.

    OdpovědětVymazat

Spolupracuji

Nejlepší knihy, žebříček knih ČBDB.cz

Flickr Images

Back to Top