Má tvorba ... aneb Obyčejná tužka stačí

21:53

Zdravím všechny knihomoly!


Dnes to bude něco z jiného soudku!

Je tomu už delší doba, co jsem si pro vás připravila článek, který by se netýkal jen knížek. Proto jsem si řekla, že nastal ten správný čas, abych oprášila svou rubriku s názvem Má tvorba a udělala nějakou malinkou změnu namísto všech příspěvků o knihách (které ale všichni samozřejmě milujeme, čteme i nakupujeme s věrnou oddaností!).

Jak už jsem tedy řekla, článek patří do rubriky Má tvorba, kam přidávám své malůvky a nakreslené kousky. Zatím jich není mnoho, a tak jste mohli vidět pouze nakresleného Carla z pohádky Vzhůru do oblak, a pak Lociku, která maluje oblohu. Ale teď se vrátím k dnešnímu obrázku.

Tuto dívku jsem kreslila přibližně před třemi měsíci a vznikala za poměrně nudných hodinách ve škole. A když nad tím tak přemýšlím, s hanbou si uvědomuji, že jsem na ni doma vlastně ani jednou nesáhla. Nepotřebovala jsem na ni nic jiného, než tři různě tvrdé tužky a obyčejnou pryž... a samozřejmě, že svůj malinkatý bloček s motivem Malého prince. I tak málo stačí, aby se člověk zabavil - a hlavně - byl spokojený.




Nebudu vám nic nalhávat a řeknu, že mou velkou inspirací jsou příspěvky na Instagramu. Právě tam se dají nalézt tak nádherné fotografie od naprosto neznámých a neprofláknutých uživatelů, že se kolikrát ani nestačím divit. 

Mnoho příspěvků nabízí nepřeberné množství inspirace, která se snad nikdy nedá vyčerpat. A klidně se vám přiznám, že od té doby, co jsem si svůj účet založila, nedokážu si představit, že bych bez něj měla být



Máte to s Instagramem podobně?
Kde hledáte inspiraci vy?


Mohlo by se vám líbit

14 komentářů

  1. Teda to je úžasné, jsi vážně kouzelnice a já ti můžu jen závidět! Kdyby ses dala na záložky, tak bych ráda taky jednu s tvým motivem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kouzelnicí bych se tedy určitě nenazvala, ale děkuju! :) Na záložky si ale netroufám :)

      Vymazat
  2. Krásný obrázek! Inspiraci hledám taky na Instagramu, ale i na Pinterestu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu! :)
      Jé, no vidíš, na Pinterest bych úplně zapomněla, ale přeci jen u mě vede ten Instagram :)

      Vymazat
  3. Jsi skvělá, už dlouhou dobu toužím po tom, že si sednu do křesla a místo knihy vezmu skicák a jen tak si něco krásného namaluji. No, možná bych zmákla sluníčko a pár paprsků. :D
    Chtěla bych Tvůj talent. A určitě přidávej obrázky dál, ráda obdivuji díla ostatních, když sama nic nezvládnu. :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Talentem bych to úplně nenazývala, ale jsem strašně ráda, že se ti to líbí :). A teď bych se kreslení i malování ráda věnovala víc. Přeci jen - konečně mám na to stůl :D.
      A klidně si skicák s tužkou a pastelkami do ruky vezmi! Je to skvělý relax :)

      Vymazat
  4. Ten obrázek je naprosto nádherný a vypadá jako živý. Kéž bych uměla malovat jako ty. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Wow. Na tohle se snad nedá ani nic jiného říct. Je to prostě nádhera :)

    OdpovědětVymazat

Spolupracuji

Nejlepší knihy, žebříček knih ČBDB.cz

Flickr Images

Back to Top