Nový knižní přírůstek

21:18

Krásný a zároveň předposlední večer tohoto roku!

Dnes tu mám takový chlubící se a doopravdy kraťoulinký článek. A ne - nebudou to dárky od Ježíška, ani to nebude žádný nákup... Ptáte se tedy, s čím se budu chlubit? 

Pojďme to vzít hezky od začátku. 

Ještě před Vánoci jsem se zúčastnila soutěže na tomto blogu a světe div se, štěstí se na mě usmálo a já vyhrála knížku! Špatná zpráva je, že tento rok už ji přečíst rozhodně nestihnu, ale ta dobrá zpráva je ta, že se na ni v tom příštím rozhodně vrhnu!

A jaká to byla?

Temná hra paměti od  Jacka Lanceho


Anotace: Rachel Saundersová, mladá nezávislá žena, se ocitne sama v temném lese uprostřed Skotské vysočiny. Je noc, na těle má ošklivá zranění a navíc se na nic nepamatuje. Po čase se jí paměť začíná vracet, ale stále zůstává záhadou, co se dělo v posledních několika týdnech jejího života. Rachel má plnou hlavu otázek. Jak se dostala do lesa a co tomu předcházelo? A hlavně, kdo je ten démon s vlčí hlavou a netopýřími křídly, který ji stále, a ne jen v myšlenkách, pronásleduje?
Slyšeli jste už o tomto knižním kousku nebo jste ho už dokonce četli? A jak se vám líbil? Knížek tohoto žánru doma moc nemám, a tak jsem na Temnou hru paměti hodně  zvědavá!

Za knížku ještě jednou obrovsky děkuji a vám všem přeji krásné, pohodové hlavně a nerušené čtení!

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

Spolupracuji

Nejlepší knihy, žebříček knih ČBDB.cz

Flickr Images

Back to Top