Na výletě s Mary Poppins

20:22


Na výletě s Mary Poppins
Héléne Druvert

Blíží se Vánoce a dle svého vím, že člověku občas chybí krapet fantazie na vymýšlení všemožných dárků a nedárků. Co by to pak také bylo za Vánoce, nemít pod každým stromečkem aspoň jednu jedinou knihu, že?


Na výletě s Mary Poppins je nádherný titul, který vám všem bez rozdílu věku vřele doporučuji. A ať už vy sami, anebo až si s vašimi dětmi budete prohlížet nevšední ilustrace doplněné jednou či dvěma větami, které téměř vybízí k pokračování a vyprávění příběhu dle své vlastní fantazie, uvidíte, že vás kniha očaruje stejně tak, jako očarovala mě. Že právě ty dokonalé ilustrace vás očarují.

A večer, až bude tma. Až si rozsvítíte lampičku a otevřete knihu znovu, Mary vám před očima téměř ožije, protože se vám před očima roztančí neuvěřitelná stínohra. 


Héléne Druvert je francouzská spisovatelka, ilustrátorka a designérka. Byla pro mě do minulého roku velkou neznámou. Loni jsem však v zahraničí na její knihu, právě na Mary Poppins, narazila, a její tvorba mě absolutně uhranula. Na svém kontě má nejen Mary, ale i mnohé další tituly, na které se můžete podívat na jejích vlastních stránkách přímo tady.  A Marry Poppins v tomto nevšedním a hlavně v tomto  nádherném provedení si můžete zakoupit na stránkách Knihy Dobrovský.


Určitě ji znáte. 

Kouzelná, sympatická Mary plná humoru s notnou dávkou fantazie

Mary, která umí čarovat a hlavně - dokáže věci, o kterých byste si mysleli, že jsou nemožné.


Všem vřele doporučuji, Mary Poppins v tomto vydání je skutečným, dechberoucím skvostem.

                                                      
Na výletě s Mary Poppins
Autor: Héléne Druvert
Překlad: Martina Šímová
Nakladatelství: Omega
Rok vydání: 2018, originál: 2016
Počet stran: 40
                                                      

Mohlo by se vám líbit

1 komentářů

Spolupracuji

Nejlepší knihy, žebříček knih ČBDB.cz

Flickr Images

Back to Top